^_^A dream world ^_^
→ ♥ A dream world! An anime world ^_^....come in our world and maybe you will feel better♥ ←
Lista Forumurilor Pe Tematici
^_^A dream world ^_^ | Inregistrare | Login

POZE ^_^A DREAM WORLD ^_^

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006 din Sibiu
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
^_^A dream world ^_^ / Japonia / Calendarul lunar Moderat de Amu-chan, Kurama^_^Sweet, Moony691, anime^_^sweet
Autor
Mesaj Pagini: 1
Keyko-chan
± Admin±

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5978
  Există mai multe legende despre modul în care au fost alese cele 12 animale de pe zodiac. Cea mai cunoscută este cea legată de Buddha. Se spune că, înainte de plecarea sa de pe pământ, Buddha a dorit să-şi ia rămas bun de la animale. La chemarea sa au sosit doar 12 animale şi drept recompensă zeul a numit câte un an cu numele animalului respectiv, în ordinea sosirii lor. Primul a venit şobolanul, apoi taurul, tigrul, iepurele, dragonul, şarpele, calul, berbecul, maimuţa, cocoşul, câinele şi mistreţul.


  O altă variantă, cea după care a fost inspirat Fruits Basket, este următoarea: legenda spune că împăratul Jade a organizat un concurs cu prilejul zilei sale de naştere. A invitat toate animalele la o întrecere, urmănd ca primele 12 care ajung la destinaţie să fie premiate. Fiecare an din ciclul de 12, va primi numele unui animal, în funcţie de locul ocupat la întrecere. Un moment important al concursului îl constituia traversarea unui râu. Pisica şi şobolanul, care erau buni prieteni, dar amândoi slabi înotători, au reuşit să-l convingă pe taur să-i treacă râul.

În timpul traversării, şobolanul a aruncat-o pe pisică în apă, deoarece s-a temut ca aceasta ar putea fi mai rapidă şi ar putea câştiga concursul. Pisica nu a uitat niciodată acest incident şi nu l-a iertat pe şobolan şi de atunci ei au devenit adversari. După ce au ajuns pe malul celălalt, şobolanul l-a trădat şi pe taur, a sărit rapid pe pământ şi a câştigat cursa. Împăratul i-a acordat primul loc şobolanului, iar taurul a devenit al doilea semn zodiacal. Al treilea a ajuns tigrul, care a explicat că i-a fost dificil să traverseze râul, deoarece curentul era puternic. Al patrulea a ajuns iepurele, care, neştiind să înoate, dar fiind foarte bun săritor, a sărit de pe o piatră pe alta şi astfel a reuşit să traverseze râul. La final, a recunoscut că a fost norocos şi a găsit un buştean care l-a ajutat să ajungă la mal. Dragonul a ajuns al 5-lea şi împăratul s-a mirat şi l-a întrebat de ce nu a ajuns mai repede. El putea să şi zboare şi să înoate. Dragonul a explicat că nu a înotat, pentru că astfel ar fi adus ploaia şi nu a vrut să strice concursul. Aşa că a zburat, iar când a ajuns aproape de mal, l-a văzut pe iepure, urcat pe un buştean, încercând cu disperare să controleze curenţii pentru a ajunge la mal. Dragonul s-a oprit, a suflat asupra buşteanului şi l-a împins spre mal. Împăratul i-a mulţumit dragonului pentru comportarea sa. Între timp, s-a auzit zgomotul făcut de cal, care venea în galop. Dar foarte aproape de final, şarpele a apărut lângă copita calului, acesta s-a speriat şi s-a dat înapoi, iar şarpele a ajuns pe locul 6. Locul 7 a fost ocupat de cal. Berbecul, maimuţa şi cocoşul au sosit în grup. Cocoşul a povestit că s-a urcat pe o movilă de pământ şi de acolo a văzut o plută. Le-a spus maimuţei şi berbecului, aceştia au curăţat pluta de buruieni şi au traversat împreună râul. Împăratul a fost mulţumit de modul în care s-au înţeles cei 3, a dat locul 8 berbecului, locul 9 maimuţei şi locul 10 cocoşului. Pe locul 11 a sosit câinele, care i-a explicat împăratului motivul întârzierii: nu mai făcuse o baie de multă vreme şi apa din râu era atât de plăcută, încât nu s-a putut abţine. Ultimul a sosit mistreţul, care a declarat că alergarea i-a făcut foame, aşa că mai întâi a mâncat ceva şi după aceea a tras un pui de somn.


pus acum 14 ani
   
anime^_^sweet
no te importa

Din: rm.valcea
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2076
amuzanta a doua varianta !!dar parca tot mai buna  ar fi prima !!!in fine  eu in zodiacul japonez sut tigru voi?

uite si ceva pus de mine:


SARPELE(MI)ani: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
Nu ii place sa vorbeasca mult. Este foarte intelept. Nu este interesat de bani, dar nici nu are probleme financiare fiindca intotdeauna se va ivi ceva care il va scoate de la ananghie. Estre o persoana tacuta, dar care isi vede foarte clar interesele si va urma calea cea mai pentru realizarea lor. Va fi o persoana atregatoare fizic, indiferent daca va fi barbat sau femeie.

CALUL(UMA)ani:1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002
Stie sa laude oamenii si de aceea este placut, Este vesel si ii place sa vorbeasca mult. Este priceput in administrarea banilor. Este priceput in tot ceea ce face, dotat cu intuitie, darn u este perseverant. Dorinta de libertate, independenta este puternica. In a 2-a parte a vietii va fi fericit.

BERBECUL(HITSUJI) ani:1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003
Timid, subiectiv, intotdeauna indecis. Habotnic si fricos. Nu poseda arta vorbiri deci nu va fi niciodata un bun comerciant. Foarte potrivit unei cariere artistice. Nu va avea niciodata probleme in privinta mancatului, imbracatului sau a locuintei. Va deveni foarte fericit in a 2-a parte a veitii.

MAIMUTA(SARU)ani:1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004
Un talent capricios. Surprinzator de creativ si original. Rezolva cu usurinta orice problema. Va dispretui resul oamenilor nefiind capabil sa le recunoasca meritele. Fiind un erudit ii place sa citeasca, sa priveasca, sa stie cat mai multe. Are memorie buna. Se etuziasmeaza repede, dar renunta la fel de repede. Are multe defecte, dar acestea sunt compensate de talent.

GAINA(TORI)ani:1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005
Este un ganditor. Mereu ocupat, munceste din greu. Avand mereu dreptate, se cunoaste bine pe sine. Fara a avea incredere in altii, ceea ce are de facut, ii place sa faca de unul singur. Viitorul ii este schimbator ca valurile marii: va avea perioade de glorie, dar si perioade de decadere. La nevoie este curajos.

MISTRETUL(I) ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995:
Curajos, plin de spirit cavaleresc, intotdeauna pur. Pune trup si suflet in tot ceea ce face. Nu are multi prieteni, dar cei pe care ii are ii sunt prieteni o viata intreaga. Este un erudit. Isi rezolva singur toate problemele. Este foarte atent si generos cu persoana iubita.

TIGRUL(Tora) ani:1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998
Sensibil si impulsiv. Gandeste profund si isi alege cu grija persoana iubita. Va fi respectat dar va avea parte de conflicte cu superiorii. Este curajos si incapatanat. Ii va trata pe ceilalti dupa bunul sau plac. In Japonia se crede ca cei nascuti in acest an vor avea noroc in viata.

IEPURELE(U) ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Este considerat cel mai bun an dintre toti. Iepurele poseda arta de a vorbi, talent si ambitie. Are simt, moral, modestie; facand lucruri interesante, castiga repede increderea celor din jur. Are intotdeauna bani. Este insa un depresiv, uneori izbucnind in plans din lucruri minore.

DRAGONUL(TATSU) ani: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000
Plin de energie, impulsiv si foarte incapatanat. Totusi fiind cinstit, sensibil, curajos va castiga increderea celorlalti. Este in special un excentric. Nu ii place sa ia bani imprumut, nu face complimente si nu minte niciodata. Se considera un mare noroc in a te fi nascut dragon. SDi asta fiindca dragonul simbolizeaza Puterea Cerului.

SOARECELE (ne) ani: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996Este o persoana atragatoare, care este preocupata de lucruri marunte. Chibzuit, poate economisi multi bani. Dar probabil ca ii va pierde pe toti datorita persoanei iubite. Este aparent controlat, dar in realitate este foarte impulsiv. Onest, ambitios, isi va duce la indeplinire fara sovaire scopurile. La batranete va duce o viata foarte buna.

BIVOLUL(ushi) ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997
Este foarte perseverent si tacut. Este o persoana in care se poate avea incredere,iar acest lucru asigura succesul celor nascuti in acest an. Totusi este foarte incapatanat cu persoana iubita, dar in a doua parte a vietii va deveni foarte flexibil.

CAINELE(INU) : 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006
Poseda toate calitatile pozitive umane. Imbarbateaza pe altii, nu va trada niciodata secretece ce i'au fost incredintate. Prin urmare este o persoana de incredere, placuta. Este uneori insa putin egoist, incapatanat si excentic. Nu il intereseaza banii dar nici nu va duce lipsa lor. Este destul de sever in exprimare. Cei nascuti in anul cainelui sunt slujbasi ideali ai justitiei.


_______________________________________



pus acum 12 ani
   
Keyko-chan
± Admin±

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5978
Eu sunt soarece ^_^
Inersenante informatii, mersi mult!


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la